Alhamdulillah saya hendak mengucapkan terima kasih terutamanya kepada para pengundi Setiawangsa dan semua yang telah memberi sokongan dan kepercayaan penuh pada PRU ini.

Saya telah berjaya memenangi kerusi marginal yang UMNO Barisan Nasional berjaya pertahankan di setiap PRU sebelum ini dengan sokongan yang tidak terhingga daripada semua pihak.

Saya amat berterima kasih kepada jentera KEADILAN yang telah berkhidmat dengan penuh komited sejak mula berkempen. Saya juga hendak menyatakan penghargaan terhadap semua parti Pakatan Harapan yang telah bekerjasama sebagai satu pasukan.

Saya akan menjunjung mandat yang telah diberikan ini dan berkhidmat sebagai ahli Parlimen dengan sebaiknya. Saya akan membawa isu-isu penting untuk warga Setiawangsa dan pastikan kepentingan anda terjamin. Saya akan cuba sedaya upaya untuk mengotakan setiap janji yang telah diluahkan sepanjang kempen ini.

Sekali lagi, terima kasih dan ayuh bina semula negara. Sebagaimana saya sebut sewaktu kempen, kita menang Setiawangsa, kita menang Putrajaya.

NIK NAZMI NIK AHMAD
AHLI PARLIMEN P118 SETIAWANGSA

Share This