Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Perlantikan sebagai EXCO Selangor

Dengan rasa rendah diri, saya menerima tugas baru yang telah diberikan kepada saya.

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Dato’ Menteri Besar, YAB Azmin Ali atas perlantikan saya sebagai Ahli Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri Selangor di bawah pentadbiran baru ini.

Saya juga ingin merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada Parti Keadilan Rakyat, khususnya Ketua Umum Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Presiden Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail yang telah memberi kepercayaan kepada saya sejak usia yang muda apabila saya dipilih untuk dicalonkan bertanding sebagai ADUN Seri Setia pada tahun 2008, kemudian dilantik sebagai Timbalan Speaker Dewan Negeri Selangor pada tahun 2013 dan seterusnya menjadi Ahli MMKN pada tahun ini.

Kepada ahli-ahli AMK di semua peringkat, saya ingin ucapkan ribuan terima kasih atas sokongan anda. Tidak lupa kepada para pengundi di Seri Setia, terima kasih atas keyakinan anda yang berterusan selama ini.

Saya akan memastikan bahawa tanggungjawab saya kepada Dewan Negeri Selangor, tidak kira ADUN penyokong kerajaan atau pembangkang, akan dilaksanakan sebaik mungkin.

Saya akan menjalankan tugas besar ini kepada Kerajaan Negeri dan rakyat Selangor dengan jujur dan ikhlas.