Hubungi

E-mel: niknazmi@niknazmi.com

Pejabat EXCO Pendidikan, Pembangunan Modal Insan, Sains, Teknologi dan Inovasi Selangor

Tingkat 2, Pejabat EXCO
Bangunan Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan

Tel: 03-55212262 / 03-55447623
Faks: 03-55193304

Pejabat DUN dan Pusat Khidmat Rakyat

10-1 Jalan PJS 10/2
Taman Subang Indah
46000 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan

Tel / Faks: 03-56116324

Waktu pejabat: 10.00 pagi – 5.00 petang Isnin – Jumaat

Klinik Khidmat Rakyat Bersama ADUN Seri Setia Nik Nazmi Nik Ahmad

Rabu tertentu (sila hubungi 03-56116324) 8.00 malam – 10.00 malam
Khamis tertentu (sila hubungi 03-56116324) 3.30 petang – 5.30 petang

Pejabat Angkatan Muda KEADILAN Malaysia

A-1-09 Merchant Square
Jalan Tropicana Selatan 1
47410 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan

Tel: 03–78850530
Faks: 03–78850531

7 Responses to Hubungi

  1. Azizi Haji Ahamad says:

    Assalamualaikum,

    Aku nak minta tolong hang tengok-tengokkan apa2 peluang kerja di GLC kerajaan Negeri Selangor melibatkan contruction (PKNS ??)/Pengurusan Air Negeri Selangor / atau apa2 peluang yang ada.
    Aku dah ada Ir dan Ijazah Mekanikal UTM dan pengalaman kerja selama 20 tahun dalam contruction.

    Azizi USJ
    012-3750566

  2. nandre says:

    YB Nik,

    Teruskan berkhidmat untuk rakyat… ADUN Muda perjuangkan hak rakyat.

  3. loke says:

    Kenapa jalan pjs10/24 pagi ini 4 April tiada air? Terima kasih.

  4. shah says:

    Assalamualaikm, Saya anak di Unisel. Saya merupakan graduate universiti awam. Mohon timbangkan cadangan ini.

    1) Masalah anak anak kami ialah English, kerana sukar bagi kami utk fasih English spt Tuan kerana ank kami anak kampung melayu, x pernah belajar luar negara, dan tak pernah dgr mak ayah cakap english. Semoga ada program mantapkan English KOMUNIKASI di UNISEL. Tak perlu tekan kan grammar spt di sekolah mengh dan rendah, sbb teknik ini lapuk, Kami tak berjaya juga utk fasih english dgn cara ini. Mohon adakan cara baru supaya pelajar confident, tak janggal dan suka berkomunikasi dlm english agar insya allah cerah peluang mencari kerja slps grad, terutama graduan engineering. Buktikan yg pakatan komited dgn pendidikan yg berkualiti. Insya allah

    2) Sempena baucer buku yg bakal kami enjoy nanti, minta tolong sarankan kpd pemuda2/pelajar univrsiti buku2 yg patut mereka beli dan baca utk meningkatkan tahap pemikiran,agama dan moral kami. Mintak tunjuk gambar kulit buku, sng nak cari kt kedai. Kalau tak ade sesiapa sarankan, akhir nya kami student beli buku novel alam khayalan la jawabnya, atupun tukar dgn brg2 komputer atau handfon. Nak harap kerajaan BN tolong sarankan tajuk buku, tak de pun sampai skrg. Mohon guideline/cdgn buku dp tokoh2 politik pakatan – PKR, PAS(buku agama) dan DAP.

    Terima kasih moga menjadi keutamaan pihak tuan Saya yakin anda terbaik dan ambil berat. Saya yakin dgn anda dan saya akan tunggu dan lihat. Salam maju jaya, Salam kasih syg

  5. James says:

    Selamat Pagi YB Nik,

    Saya ada cadangan untuk melancarkan lagi lalulintas in kelana jaya.

    Di depan Syarikat Western Digital,

    Diharap dapat buat papan tanda U-turn dan juga tanda U-turn di atas jalanraya dua hala di lorong sebelah kanan dibawah flyover didepan syarikat Western Digital.

    Kereta dari sunway flyover untuk pergi ke SS5, banyak kali kereta tersalah masuk lorong sebelah kanan, dimana U-turn sahaja.

    Kereta Dari Pejabat Kastam ke Free Trade Zone Sungei Way pula, kebanyakan kereta masuk lorong kanan, dimana U-turn sahaja.

    Harap Tuan YB dapat meyempurnakan, supaya kereta yang hendak buat U-turn dapat membuat demikian tanpa disesak oleh kenderaan yang tersalah lorong.

    Sekian terima kasih, Salam.

  6. Mior Azalan Bin Yahaya says:

    Assalammualaikum Yb,disini saya ingin memaklumkan bahawa ditempat saya di Desa Mentari masih belum menerima perkhidmatan wifi selangorku.Diharap Yb dapat pertimbangkan aduan ini.Saudara Wong Chen ada memaklumkan bahawa wifi selangorku akan dapat dinikmati pada bulan 12 2015.

    Sekian terima kasih.

    Yang benar kariah adun Seri Setia.

    Mior Azalan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *