EXCO

Di bawah pentadbiran baru Dato’ Menteri Besar Selangor ke-15, YAB Azmin Ali, saya dilantik sebagai Ahli Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri (EXCO) bagi Pendidikan, Pembangunan Modal Insan, Sains, Teknologi dan Inovasi.

Antara institusi yang berada di bawah tanggungjawab saya ialah Universiti Selangor, Kolej Universiti Islam Selangor, INPENS International College, Yayasan Selangor dan Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor . Saya turut memainkan peranan di dalam program Tabung Kumpulan Wang Biasiswa Negeri Selangor; Hadiah Pelajar masuk IPT; Bantuan Kerajaan Negeri untuk Sekolah Agama Rakyat, Sekolah Jenis Kebangsaan Cina dan Sekolah Tamil; Skim TUNAS dan Wifi Selangorku.

One Response to EXCO

  1. Assalamualaikum, tuan,

    Saya ahmad raj dari gombak, saya kini mempunyai complete A-Z Event Equipment complete set, dengan ingin berjumpa dgn Tuan YB, bagi membincangkan pakej yg kami boleh tawarkan bagi memudahkan segala semua urusan berkaitan dgn Pengurusan Majlis, Karnival, permainan, truss, printing, Artist Nasyid dan Pencetus Ummah dan banyak lagi, agar dapat temujanji untuk berjumpa dgn tuan.

    Ahmad Raj Abdullah
    018.2161.088 / 011.317.7730

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *